بیانیه انجمن ایرانی مطالعات منطقه‌ای در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به خاک ایران

تاریخ برگزاری: 1404/04/12
کارگروه: ایران
کد خبر: 1404041218372
تاریخ خبر: 1404/04/12
ارسال کننده: admin
دسته بندی: اخبار
آخرین اخبار
انجمن علمی مطالعات منطقه‌ای حملات اخیر رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به خاک و تأسیسات و اماکن ایران را قوباً محکوم می‌کند. این اقدامات تجاوزکارانه و غیرقانونی، نقض فاحش حاکمیت ملی ایران، حقوق بین‌الملل و اصول منشور سازمان ملل متحد است و تهدیدی جدی برای امنیت و ثبات منطقه به شمار می‌رود.

انجمن علمی مطالعات منطقه‌ای حملات اخیر رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به خاک و تأسیسات و اماکن ایران را قوباً محکوم می‌کند. این اقدامات تجاوزکارانه و غیرقانونی، نقض فاحش حاکمیت ملی ایران، حقوق بین‌الملل و اصول منشور سازمان ملل متحد است و تهدیدی جدی برای امنیت و ثبات منطقه به شمار می‌رود.

رژیم صهیونیستی با پشتیبانی بی‌قیدوشرط آمریکا، بار دیگر مرزهای بین‌المللی را نادیده گرفته و با حمله به خاک ایران، موازین حقوقی و امنیت منطقه‌ای را نقض کرده است. این اقدام نه‌تنها نشان‌دهنده ماهیت جنگ‌طلبی این رژیم است، بلکه تأکیدی بر نقش مخرب آن به‌عنوان عامل اصلی ناامنی در خاورمیانه است. انجمن علمی مطالعات منطقه‌ای از جامعه بین‌المللی می‌خواهد که در مقابل این تجاوزات سکوت نکرده و رژیم صهیونیستی را به‌عنوان تهدیدی برای صلح جهانی قلمداد کند.

ایالات متحده آمریکا نیز با ادامه سیاست‌های یکجانبه و خصمانه خود، به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران حمله کرده است. این اقدام غیرقانونی، در حالی صورت می‌گیرد که برنامه هسته‌ای ایران تحت نظارت دقیق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) بوده و بارها تأیید شده است که کاملاً صلح‌آمیز است. این حمله نه‌تنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی است، بلکه نشان‌دهنده تلاش آمریکا برای ایجاد بحران و جلوگیری از پیشرفت علمی و فناورانه ایران است.

انجمن علمی مطالعات منطقه‌ای از سازمان‌های بین‌المللی، به‌ویژه سازمان ملل متحد، شورای امنیت، سازمان همکاری اسلامی و جنبش عدم تعهد، می‌خواهد که در مقابل این تجاوزات آشکار سکوت نکرده و اقدامات فوری برای مقابله با سیاست‌های جنگ‌افروزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام دهند. ما همچنین بر حق مسلم ایران برای دفاع از خود در برابر هرگونه تجاوز تأکید می‌کنیم و از تمامی کشورهای منطقه می‌خواهیم که در برابر این اقدامات تحریک‌آمیز، واکنش موثر نشان داده و به امنیت منطقه کمک کنند.

انجمن ایرانی مطالعات منطقه‌ای

اول تیر 1404

تلگرام